Sunday, December 28, 2008

lama v3



hehheh... ni hobi terbaru aku.. ari ni dah masuk hari ke-3 aku duk berjinak-jinak nga helikopter rc ni.. ni model LAMA V3.. sekarang member kau yg duk ikut skali nga hobi baru baru 5 orng... bini aku dah bising.. heheh tapi tak ape dia sekejap je bising tu.. aku tak terpikir pun nak main v3 sebelum ni.. tp betul la kate member aku gile main bende mcm ni lebih teruk dr gile kat perempuan... asyik duk belek2 jer v3 ni.. tp tu la kos maintenance buleh tahan laaa.. ni pn tak tahu la tahan brape lame... dlm kepala otak nih dah mula nak upgrade v3 ni.. ingat nak upgrade jd XTREME V3... tungguuuuu...

Thursday, December 18, 2008

Adif



heheheh... sudah 5 bulan umur adif.. lambat weh nok tgk dia berjalan...

Wednesday, December 17, 2008

fotofunia punye pukulan

the hero with in



Sesungguhnya mase zaman kanak2 sungguh menyeronokkan.. tak perlu memikirkan hal2 kehidupan.. ape yang tahu hanyalah bermain.. alangkah indahnya kalau dapat kembali pada zaman kanak2 dulu

Monday, November 3, 2008

Family Day at TIARA BEACH RESORT 1&2 Nov 08


tengah tunggu makanan


farah & zarina


azrul , hiis wife(zarina) , farah & kak aini


najib & sir zafir


aidil , zafir , akbar & hafiz


me & my lovely wife

Monday, August 18, 2008

chelsea vs m'sia




hehehehhe jgn jelous...
aku dapat pas ni dr member 1 tempat keje aku zafir.. kira ni lah first time aku dapat tgk budak2 chelsea depan mata aku... syok giler.. sekurang2nye tak la kepunan sgt... nak g tgk dia org main kat england memang tak dapat.. yang pegi tgk skali nga aku zafir ( tokey pas utk masuk ), najib , napi and last one tuan hj ali... apepon thank u 2 Mr. zafir

konvo upi




selamat konvo upi...

tempat : MITC melaka
tarikh : 9 / 8 / 2008
Uni. : UTEM

welcome to my club


ni anak sedara aku yg pertama dalam The Royal Family of Raja Ghazali

nama : raja muhammad adif harith b. raja mohd suhairi (ni adik aku yg ke-2)

tarikh lahir : 9 / 8 / 2008

Thursday, February 21, 2008

Madu dihisap hampas dibuang...

GO TO PROFILEJAZZ.COM
PROFILEJAZZ.COM
bila kite sebut pasal pepatah diatas... byk yg boleh dihuraikan... kebiasaannya ia dikaitkan dengan sesuatu hubungan... tetapi ia tak semestinya hanya itu sahaja... dalam kehidupan ini banyak yg perlu ditempuhi dan jg sesuatu ketika ia berkait jg dengan pepatah diatas.. sesungguh nya bila nafsu dan dendam bersulam dihati maka perkara itu akan diterjadi.. mungkin ada jg ada pihak yg tidak menyukai kita.. dan ada jg pihak disebaliknya... bila diri kita ini tidak lg diperlukan dan juga kehadiran kita ini sudah tidak disenangi maka datang segala hasrat utk menyinkirkan kita akan datang tanpa diundang... pelbagai helah yg akan digunakan... itulah kita... suatu hari kita berada diatas dan suatu hari kita akan berada di bwh...

tanpa memikirkan akan segala jasa2 yg telah ditaburkan.. tanpa ada sekelumit perasaan kasihan belas.. itu lah insan.. sesuatu tindakan hanya berlandaskan nafsu sahaja... walaupun begitu kite harus tabah utk menghadapi hari2 yg mendatang.. sesungguhnya Allah yg lebih berkuasa...

mancing d umah api klang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails