Monday, August 18, 2008

chelsea vs m'sia




hehehehhe jgn jelous...
aku dapat pas ni dr member 1 tempat keje aku zafir.. kira ni lah first time aku dapat tgk budak2 chelsea depan mata aku... syok giler.. sekurang2nye tak la kepunan sgt... nak g tgk dia org main kat england memang tak dapat.. yang pegi tgk skali nga aku zafir ( tokey pas utk masuk ), najib , napi and last one tuan hj ali... apepon thank u 2 Mr. zafir

konvo upi




selamat konvo upi...

tempat : MITC melaka
tarikh : 9 / 8 / 2008
Uni. : UTEM

welcome to my club


ni anak sedara aku yg pertama dalam The Royal Family of Raja Ghazali

nama : raja muhammad adif harith b. raja mohd suhairi (ni adik aku yg ke-2)

tarikh lahir : 9 / 8 / 2008

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails