Saturday, April 4, 2009

BATU MUDA NIGHT FLY at BATANG KALI



ni aktiviti terbaru my group KIPJAM... sape2 yg nk blajar fly buleh la dtg kat Batu Muda... byk bro2 yg pro2 kat situ.. c u there.. depa main kat batu muda biasenyer ari sabtu ( pagi )n ari ahad kat batang kali...

Friday, March 20, 2009

The Fabulous Cats



BAWA KU TERBANG

Mata Ke Mata..
Ke Hati..
Hati ke Hati..
Hati Hati..

Bibir Ke Bibir..
Bicara Janji..
Janji Ke Janji..
Jadi Hujan…

Rindu ke Rindu..
Termimpi mimpi..
Hari Ke Hari..
Nanti di nanti..
Menanti Pasti..
Pasti Disisi..
Sisiku Kini..
Ternanti nanti..

Bila diceritakan tentang cinta
Segalanya muncul sekelip mata
Semuanya di depan matanya dia
Makan tidur pun tak lena

Dia… cinta…
Dia… sayang…
Aku… dicinta…
Aku… disayang…

Kamu yang bawa ku terbang
Kamulah jua yang membawa cinta
Ke jalannya..

Kamu yang bawa ku terbang
Ke bintang kejora cinta kita
Kekal untuk selamanya

Kita berdua kian bermesra
Rindu makin membara
Kita berdua bermain kata
Pasang surut tak endah

Dia… cinta…
Dia…. sayang…
Aku…. dicinta..
Aku… disayang…

Kamu yang bawa ku terbang
Kamulah jua yang membawa cinta
Ke jalannya…

Kamu yang bawa ku terbang
Ke bintang kejora cinta kita
Kekal untuk selamanya

Mata hati jiwaku…
Seluas antartik
Sebesar jupiter
Selangit segitiga bermuda

Ku ganti sungai merah
Dengan darahku
Rinduku meragutkan
Kehangatan cinta kita

Mungkin tidak sehebat mana
Ku di pertikaikan kasih
Ku bukan tempat dua ketiga
Di hati ku cuma kau yang satu
Seterusnya nyatanya hanya
Dirinya jiwanya
Jiwa ku rentas benua
Warna angkasa cinta
Cintalah kamu…

Kamu yang bawa ku terbang
Kamulah jua yang membawa cinta
Ke jalannya…

Kamu yang bawa ku terbang
Ke bintang kejora cinta kita
Kekal untuk selamanya

Wednesday, March 4, 2009

alhamdulillah.. akhir nyer



alhamdulillah akhirnyer sampai jgk aku ke tanah suci bersama isteriku... semoga kunjungan ku nga isteri ke tanah suci diterima oleh NYA.. insyaallah kalau ade rezeki akan sampai smula kat sane..

Monday, January 12, 2009

Jus Diet Mate 5.... barang baru ni



promosi2... kalau ade sape2 nak cube makanan herba baru untuk bagi langsingkan badan buleh la cube kontek member aku... dgr kate menjadi gak aku ingat nak cube gak JUS DIET MATE 5 ni.. byk gak member aku yang try makan ni menjadi.. kalau ade sape nak keterangan lebih lanjut lagi pasal MATE 5 ni just cari kat link ni.. semua pasal maklumat bahan dan juge produk lain pun ade.. cube la try mane la tahu menjadi.. insyaallah..

www.rcdhealthy.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails