Wednesday, February 10, 2010

INdahnya BAHaSA



hahhaha... nak buat mcm mn.. C DE LEK laa..

Merlin



sebut pasal criter ni.. mmg best ingat mase zaman2 tgk criter LORD OF THe Ring.. heheh criter pasal bdk yg ade kuase sihir tp trpaksa sorokkn kkuase dek krane raja tak suke ahli sihir.. tp dgn sihir tu jgk dia dpt menolong raja tu dr anasir jahat.. go MERLIN.. ini la yg dinamakan CRITER.. bkn pasal nikah tanpa restu kluarga.. balik keje kene rogol.. hauhauhauhahu

Me n my GF



hehhehe.. pic ni diambil utk kenang-kenangan sewaktu beli porfume kt ISETAN KLCC.. beli porfemu dpt posing kat board POLO hehhe. kebetulan pulak mase aku ngan My GF pakai baju POLO pulak.. heheh trase mcm model POLO la pulak hehhe..

Tried Time..



minggu yang mmg memenatkan.. byk bende yang nk kene settlekan..

Saturday, January 30, 2010

WhiCh 1




rase2nye yg mn 1 aku nk tgk dulu... ke-2 ni dgr kate BEST GILER.. huhuhu.. takpo la nampak gaye tgk MOVIE secara marathon la jwbnye... hehehe

Friday, January 29, 2010

issshhh

bila lah krete aku nk siap nih.. semenjak krete aku masuk bengkel minggu lalu.. mmg trase serabut je kpala aku nih.. srba tk kene.. apo aku nk buat woiii... kalau jln2 lepas tu tgk krete mcm aku punye trus tringat kt krete aku tu.. mmg la aku trase sgt bile takde dpn mate hbs nk buat mcm mn.. aku dh pakai dkt ngan 3 tahun.. sblm ni ade kt depan mate aku jer.. lani duk dlm bengkel kt segambut.. mmg aku nk sgt pegi tgk tp aku tak sampai hati nk tgk keadaan krete aku tu... huhuhhhuhu...

CERITA MELAYU


emmmm.. ape yg aku nk katakn kt sini bukan nyer nk komen pasal cerita melayu.. tp hakikatnya mcm tu laa.... kebelakangan ni aku duk tgk criter yg dimainkn di tv semuanya seakan criter bende yg sama.. sebagai contoh.. kisah perkahwinan yg tk dpt restu kluarga... kisah otw nk balik umah kene rogol.. kisah pasal brcinta sorok2 lepas tu kawin kt siam.. issss... apo laaa.... crite yg tk bagi motivasi langsung..

tp mcm criter NUR KASIH mmg ok sgt aku bg DOUBLE THUMB ups... kisah pasal pergolakan keluarga.. yg akhirnya dpt bersatu.. byk yg dpt diperolehi dlm criter tu.. itu pandangan aku la..

Saturday, January 23, 2010

Januari 2010 dlm Kenangan




tanggal 21 januari 2010 jam 2.30 ptg aku dpt call dr my wife... hello bang.. ade org langgar blakang krete kite kt trafik light.. lampu trafik merah b brenti tibe2 ade krete blakang hemtam blakang krete laa.. adusss... dlm hati aku trdetik.. patut la dr pg lg aku trase semacam jer..kpela aku pening yang amat.. entah la serba tak kena.. mase tu aku tgh lunch ngan kwn2 kt kedai along tp istana budaya.. apo lagi berdesup aku pg ngan kwn2 aku.. dah smpai tpt tu aku ... mmg nak marah tapi mujur la awek cine huauaha... soli2 encik... saya ingat itu lampu sulah ijau ma.. itu pasal saya tekan itu minyak.. mcm ni la encik kita buat lepot sama itu balai la kita claim sama saya punya insulan.. dalam ati nak marah jgk tp apo kan dayo... mujur la wife aku tkde ape2 cume keesokan hri jer wife aku rase sakit bahagian leher dia mybe sbb hentaman tu kot.. lani krete aku dh ado kt bengkel kt segambut.. cine bengkel tu kate minggu depan siap.. mintak2 la apo yg dikate kn tu tepat.. huhhuhuh

Tuesday, January 12, 2010

fuh..

salam smua.. sory dh lame wa tak update blog nih.. al makllum la lanikan musim demam FACEBOOK.. so apo lg wa pn trurt skali demam FB nih.. tak tahu la mcm mn wa trjebat ngan FB ni.. mula2 just nk share ngan kwn2 n nk cr kwn2 lame.. tp lani dh siap main game tu.. cafeworld la , farm valley la.. dulu speed racing.. mcm2 la .. hehhe dunia skarang mcm2 bende yg boleh dibuatkn..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails